Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Tjenester

Vi har et bredt utvalg maskiner, og tilbyr tjenester innenfor en rekke kategorier – eksempelvis lasting/lossing, transport/maskinflytting, løfting/kraning, sanding/kosting og snørydding.

Vi har mangeårig erfaring og dyktige medarbeidere, med fokus på kompetanse, service og sikkerhet. Vår maskinpark dekker de fleste behov – ta gjerne kontakt for nærmere informasjon!

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå