Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Transport

Effektiv og sikker transport

Når det kommer til bygg og anlegg, er effektiv og pålitelig transport av maskiner og materialer en avgjørende faktor for prosjektets suksess. Hos Amundsen Maskin i Bodø forstår vi viktigheten av dette, og tilbyr toppmoderne transportløsninger tilpasset dine behov. Vi har utstyr for alle typer transportoppdrag, både lang, bred og tung, spesialtransport eller mindre oppdrag som krever små og lette maskiner.

Spesialisert maskintransport

Vår flåte av semi-trailere er spesialdesignet for å håndtere en rekke ulike maskintyper, fra små minigravere til store bulldosere. Vårt team sørger for trygg og sikker lastning og lossing, slik at maskinene kommer frem i samme stand som de ble sendt.

Langdistanse og kortdistanse

Enten du trenger transport innen Bodø eller til et annet sted i Norge, har vi kapasitet til å håndtere dine behov. Vi vet at hvert prosjekt er unikt, og tilbyr derfor fleksible løsninger som passer ditt tidsskjema og budsjett.

Tidskritisk levering

Har du en stram tidsfrist? Vår tjeneste inkluderer også tidskritiske leveranser. Med erfarne sjåfører og en moderne flåte, kan vi nesten alltid møte dine behov, selv på kort varsel.

Sikkerhet først

Vi setter sikkerhet over alt annet. Våre sjåfører er grundig trent i sikker håndtering og transport, og vi følger alle relevante nasjonale og lokale forskrifter. I tillegg gjennomgår vår transportflåte jevnlig vedlikehold og sikkerhetskontroller.

Skreddersydde løsninger

Vi vet at ingen prosjekter er like, og vi er derfor alltid åpne for å tilpasse våre tjenester etter dine spesifikke behov. Kontakt oss for en gratis konsultasjon, og la oss finne den mest kostnadseffektive og pålitelige transportløsningen for deg.

Uansett hva ditt transportbehov måtte være, er Amundsen Maskin din pålitelige partner. Med en fokus på effektivitet, sikkerhet og kundetilfredshet, kan du stole på at vi får jobben gjort riktig, hver gang. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

Foto av en et langt transportkjøretøy

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå