Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kranarbeid og løfting

Kvalitet og sikkerhet i fokus

Sikkerhet først

Alle våre kranoperatører er sertifiserte og har omfattende opplæring i sikker håndtering. Vi følger alle nasjonale og lokale retningslinjer og forskrifter for å sikre at løfteoperasjonene utføres sikkert og effektivt.

Skreddersydde løsninger

Hvert prosjekt er unikt, og vi tilbyr derfor skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov. Kontakt oss for en konsultasjon slik at vi kan finne den beste løsningen for deg. Våre mobile kraner er ideelle for en rekke jobber, fra enkle løft til mer kompliserte, vektige operasjoner.

Bilde av en lastebil med kran

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå