Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Lager

Vi har fleksible løsninger for dine lagerbehov, både ute og inne og for store og små kolli.

I en tid hvor plass blir mer og mer verdifull, tilbyr Amundsen Maskin ulike lagringsløsninger som tilfredsstiller dine behov, uansett om du trenger et sted for å lagre overskuddsmateriell, arkivere dokumenter eller oppbevare sesongvarer.

Vi har både innendørs og utendørs lagerplasser tilgjengelige, så du kan være sikker på at dine varer er trygt lagret. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov, og la oss finne den beste lagringsløsningen for deg.

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå