Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Jekker og larveføtter

Vi har et bra utvalg av jekker, taljer, rullespett, stropper og larveføtter.

Å ha tilgang til riktig type utstyr er kritisk når det kommer til vellykket løfting og flytting av tunge materialer og utstyr. Hos Amundsen Maskin i Bodø er vi stolte over å tilby et bredt utvalg av kvalitetsutstyr som jekker, taljer, rullespett, stropper og larveføtter. Denne artikkelen vil gå i dybden på hva vi har å tilby og hvordan vårt utvalg kan være en fordel for ditt prosjekt.

Vårt utvalg

Jekker

Våre jekker er designet for maksimal ytelse og sikkerhet, og kan håndtere både mindre og større last. Enten du trenger å løfte en liten maskin eller et helt bygg, har vi en jekk som passer dine behov.

Taljer

Fra manuelle til elektriske varianter, tilbyr vi taljer som kan gjøre jobben mer effektiv og trygg. Med ergonomiske design og robuste materialer, gir våre taljer pålitelig ytelse selv under de tøffeste forhold

Rullespett

For flytting av tunge objekter over korte avstander er rullespett et utmerket valg. Våre rullespett er bygget for å tåle belastning og for å gi deg den manøvrerbarheten du trenger.

Stropper

Våre stropper kommer i forskjellige lengder og styrkegrader for å sikre at du har den nødvendige fleksibiliteten og sikkerheten for dine løftebehov.

Larveføtter

Larveføtter er ideelle for flytting av tungt utstyr over ujevne overflater. De er robuste, pålitelige, og designet for å minimalisere belastningen på underlaget.

Ekspertveiledning og skreddersydde løsninger

Vårt personell er godt trent og kan gi råd om hvilket utstyr som er best egnet for ditt spesifikke prosjekt. Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og vi er derfor i stand til å tilby spesialtilpassede løsninger som møter dine spesifikke behov.

Med Amundsen Maskins brede utvalg av jekker, taljer, rullespett, stropper, og larveføtter, er vi din lokale leverandør for alle dine løfte- og flyttebehov. Kvalitet, sikkerhet, og kundetilfredshet er hjørnesteinene i vår virksomhet. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan vi kan bidra til å gjøre ditt neste prosjekt til en suksess.

Foto av larveføtter

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå