Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Maskinsemi og transport

Pålitelige og effektive transportløsninger

Hos Amundsen Maskin vet vi at en effektiv og sikker transport av maskiner og utstyr er avgjørende for suksess i ditt prosjekt. Det er her vår tjeneste innen maskinsemi og transport kommer inn.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke logistikkbehov. Vi har utstyr for alle typer transportoppdrag, både lang, bred og tung last, spesialtransport og mindre oppdrag som krever små og lette maskiner.

Våre tjenester inkluderer:

  • Maskintransport: Uansett om du trenger å flytte en enkelt maskin eller en hel flåte, har vi semi-trailere som er spesialdesignet for maskintransport.
  • Langdistansetransport: Trenger du å flytte maskiner eller utstyr over store avstander? Vår langdistanse transporttjeneste sørger for at alt kommer frem i tide.
  • Tidskritisk Levering: Vi forstår at tid er penger i din bransje. Våre erfarne sjåfører og moderne flåte sikrer rask og pålitelig levering.

Sikkerhet og kvalitet

Sikkerheten for både last og mennesker er vår høyeste prioritet. Alle våre sjåfører er sertifiserte og erfarne, og all vårt transportutstyr er regelmessig vedlikeholdt og oppdatert for å møte strenge sikkerhetsstandarder.

Kontakt oss for skreddersydde løsninger

Ingen jobb er for stor eller for liten. Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon og et tilbud som er tilpasset dine spesifikke behov.

Henting av Juletre 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå