Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Amundsen Maskin AS

Amundsen Maskin AS ble startet opp i 1981. Men da under navnet Salten Gummiservice AS. Drifta i dette selskapet ble solgt til Dekkmann AS i 2000 derfor måtte vi endre navn til Amundsen Maskin AS.

Etter hvert som vi vokste ble det mer natulig å rydde opp i eierstrukturen og som følge av at vi skulle danne et Holding selskap så måtte vi i 2014 bytte organisasjonsnummer.

I dag har Amundsen Maskin har et bredt utvalg maskiner, og tilbyr tjenester innenfor en rekke kategorier – eksempelvis lasting/lossing, transport og følgebiltjenester, maskinflytting/transport, løfting/kraning, sanding, kosting og snørydding.

Vi har mangeårig erfaring og dyktige medarbeidere, med fokus på kompetanse, service og sikkerhet.

Vår moderne maskinpark dekker de fleste behov – ta gjerne kontakt for nærmere informasjon!

Se fakturainfo og organisasjonsnummer

 

Kontakt oss

Her kan du legge inn en tekst som vises på alle sider der du har aktivert høyrekolonne og kontaktboks. Innhold i denne boksen redigerer du i publiseringssystemet under Moduler > Høyrekolonne kontaktboks.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå